روغن خوراکی
روغن از جمله افزودنی های تمام غذاهای ایرانی می باشد که اگر به طور صحیح انتخاب شود به سلامتی افراد بسیار مفید است. برخی خانواده ها روغن مایع مصرف می کنند و برخی روغن جامد اما آنچه باید مورد توجه قرار گیرد انتخاب صحیح و با کیفیت ترین آنهاست. معمولا روغن های مایع منشا گیاهی دارند و روغنهای جامد منشا حیوانی.
بهترین روغن خوراکی که باید در پخت و پز استفاده کنیم.
برای تهیه انواع غذاهای مختلف اولین ماده غذایی برای پخت آن روغن خوراکی است . روغن مایع در انواع و اقسام مدل ها در بازار عرضه می شود از جمله
روغن مایع ذرت: به دلیل وجود Kو E و اسیدهای چرب ضروری در این روغن ، اثرات مفیدی بر سیستم قلب و عروق دارد.
روغن کنجد: روغن کنجد به عنوان روغن سالم استفاده می شود. این روغن به دلیل اینکه سرشار از چربی های دارای حلقه های اشباع نشده و غیر اشباع است، علاوه بر کنترل کلسترول برای قلب نیز مفید است.
روغن زیتون: این روغن از مفیدترین روغن های گیاهی در سطح جهان شناخته شده است. این روغن علاوه بر زیبایی پوست و مو به کاهش وزن نیز کمک بسیاری می کند.
علاوه بر آن باعث کاهش کسترول خون، بیماری قلبی، درمان افسردگی، متعادل نمون قند خون و غیره نیز می شود.
روغن مایع سرخ کردنی بدون پالم (شفاف): استفاده از ترکیب بهترین روغن های گیاهی باعث شده است تا جز بهترین روغن های گیاهی بدون پالم در ایران شناخته شود.
روغن آفتابگردان: این دسته از روغن ها به دلیل قیمت پایین بیشترین مصرف را بین خانوار داشته و جهت مصارف غذایی، پخت و پز و تفت و غیره مورد استفاده قرار می گیرد.
فروشگاه اینترنتی آلیار با فراهم آوردن انواع روغن های مایع، با برندهای مختلف اویلا و پیک سعی در فراهم آوردن بهترینها برای مشتریان خود کرده است.
نکاتی که باید در استفاده از روغن های مایع توجه کرد:
نگهداری در دمای زیر 20 درجه
دور از تابش نور خورشید و در ظرفهای شفاف نگهداری شود.
تغییر نوع مصرف روغن در طول بازه های زمانی
عدم استفاده مجدد از روغن های استفاده شده
درباره این سایت